Matot, vuodevaatteet, työvaatteet ja liput puhtaiksi | Tampere

Monipuolisista pesulapalveluistamme löytyy aina ratkaisu pesutarpeisiisi. Mattojen, vuodevaatteiden, työvaatteiden ja lippujen lisäksi pesemme muun muassa teltat, pressut sekä siivousliinat. Tarvittaessa pesemme vaikka pallomeren! Voit myös tuoda meille pestäväksi ihan tavallista vesipestävää arkipyykkiä. 

Ammattitaitoinen henkilökuntamme hoitaa pyykit kuin pyykit pikaisesti puhtaiksi. Sinun ei tarvitse varata aikaa – olemme aina valmiita palvelemaan. Piipahda pyykkeinesi Tampereen parhaassa pesulassa, niin hoidamme loput!

Ota yhteyttä

Perusteellista pesua

Pesuaineet ja tahrankäsittely kuuluvat aina pesun hintaan. Käytämme pesuissamme alan parhaita, tutkittuja pesu- ja tahranpoistoaineita. Ne sopivat myös allergisille.

Perusteellisten pesujen lisäksi huolehdimme myös ympäristöstä. Haluamme pesulatoiminnallamme kuormittaa ympäristöä mahdollisimman vähän. Palveluihimme kuuluu myös kuivaus, mutta halutessasi voit viedä pyykkisi myös kotiin kuivumaan. Kotitalouksille tarjoamme myös kuljetuspalvelun. Pesujen lisäksi teemme tekstiileille suojakäsittelyjä.

Ota meihin yhteyttä pesuasioissasi!

Ota yhteyttä

 

Jätä yhteydenottopyyntö